muziek idie-rock, geschiedenis van de populaire muziek team dat presteert deze muziek

by , under Uncategorized

De Kings of Leon drie broers en een neef, bestaande uit gerenommeerde rock band de staat Tennessee in Mt. Julia-waarvan de stijl is ergens in de Southern rock en klassieke blues van zich. De naam van de band-Nathan, Caleb en Jared ‘ s vader en grootvader de naam vandaan komt, omdat zowel genaamd Leon. Jared en Kaleb uit Tennessee, terwijl Nathan en Matteüs in Oklahoma.

hoe heeft de groep kings of Leon

hoe heeft de groep kings of LeonDe broers, de jonge leeftijd van de meeste van de Verenigde staten van Amerika de zuidelijke staten in de reis werden ondersteund, rondtrekkende predikant vader en moeder die hen geleerd toen ze niet naar school gaan. Rolling Stone magazine zegt: “Terwijl Leon preekte in de kerk de jongens bij massa op de gelegenheid, soms zijn ze geplakt op de drums. Thuis hebben ze geleerd of kleine parochie van de scholen. Een periode van vijf jaar, met uitzondering van wanneer de Tennessee Jackson stad neergestreken, de Followill jongens jeugd 1988 paars Oldsmobile-leefde, en alleen voor een week of twee kampeerden terwijl vader is de geplande massa en niet gehouden.”

In 1997, de ouders gescheiden zijn en een paar banen na de broeders in 1998, verhuizen naar Nashville. In 2000 is een neef met een band, opgericht. Hun muziek religieus onderwijs dat zij en de zuidelijke staten memory-effect. De Jeugd en Jonge Volwassenheid titled album was de eerste om de relatieve ster leidde hen naar een, met name buiten de Verenigde Staten, door de populaire bands als the Strokes en U2 werden ze gekozen reis opening act. Voortgekomen uit de “Molly’ s Chambers”, “California Wachten” en “Rode ochtendlicht” hit.

Het tweede album ‘ Aha Shake Heartbreak in oktober 2004 verscheen in Engeland een groot succes. Zeer prees het album gemixt geluid voor. “De Emmer” “Four Kicks” en “Koning van de Rodeo” de nummers die ze gaf dus toe, die van de one-trick pony als een schijf. Aha Shake Heartbreak 2005 in februari in de verenigde staten. In maart 2006, de Koningen van Leon ‘ s derde album. De schijf label Vanwege de Sony/BMG label 11 nummer. De producer Angelo Petraglia en Jacqui Koning.

Kings of Leon – Nieuwe zijde van hen laten zien aan de wereld

Kings of Leon – Nieuwe zijde van hen laten zien aan de wereldOngelooflijk, maar het is 7. het album verkocht weken geleden, op slechts 16 jaar bezig met Kings of Leon. De nashville broers schuur een aantal van de liederen, die – zoals gewoonlijk – niet iedereen is blij, omdat er veel zijn gewoon de eerste twee albums opgenomen, omdat iets nieuw water voor de amerikaanse rock band. Laatste disc is geplaatst, de Muren, bracht een kleine zuidelijke sfeer van de song.

In 2003, een veelbelovende garage rock / zuid-band is ooit begonnen als de reputatie in de richting van de Kings of Leon Jeugd En Jonge Jaren album. De kinderen zijn erg goed ze gevangen garen, en hun muziek smaakvol heeft de zuid-elementen, met een aangename momenten werden veroorzaakt door de retro-rock liefhebbers

Het tweede album Aha Shake heartbreak met een schop, ik durf te wedden dat gevoel, en meer en meer kwamen uit de hoofden van de band de liedjes voor, die duidelijk het succes werd het schip. Echter, het succes op de weg vele malen in een andere richting om de mast in de wind kunnen we dus dat de volgende andere schijf geest is geboren.

Dit, natuurlijk, veel van de niet blij, want de kritische stemmen, volgens het team zijn muziek geloofwaardigheid verloren, het meer leek op een Coldplay-achtige élmentes rock en roll band. Natuurlijk, de miljoenen in een record omzet en drie Grammy awards niet aangegeven dat iedereen in de verkeerde richting.
Een beetje terug naar de oude als laatste

De zanger Caleb Followill het leven, echter, zijn de dingen veranderd zijn, omdat drugs en alcohol probleem voor het team voor een korte tijd weg, het trauma als gevolg van de 2013 Mechanische Stier,-met, ze waren echter niet in staat om het herhalen van eerdere succes. Új lemezükkel, een 2016. október 14-én megjelent Muren-zal ugyanakkor visszacsempésztek valamit een régi hangzásvilágukból, így een korai évek után elpártolt rajongók egy része ismét felfigyelt een fiúkra az első kislemezdalként kidobott Afval Een Moment miatt.

Natuurlijk, het is onmiddellijk duidelijk dat een deel van de zuidelijke en de garage rock met elementen bepöccintése de nummers is niet genoeg, de laatste roepen, toch verfrissend om te horen de ambitie van de broers Followill. De pop richting van het proberen om constant houden van het team, het volgende worden gezegd dat Kaleb:

“We proberen onze mensen over ons om de perceptie te veranderen. Ik weet dit is een pop-georiënteerde wereld, en wat we doen is niet per se van de muzikale heap aan de top van wat de mensen luisteren, maar ik voel me als een keer iemand dit ontdekt, opnemen, dan gaat veranderen.” Een gemengde ontvangst hier of daar, de jongen waar ik ben geweest en het succes kan niemand wegnemen, en ik ben niet van ze te houden met iedereen tour start in 2017 in januari de Muren.In de Verenigde Staten de eerste tour welke route geringd in Europa, ik weet het nog niet, maar ik ben er zeker van dat de concerten het publiek tussen moeilijk en zelfs een naald laten vallen.

 

Leave a Reply