de vorming van kings of Leon wat waren de oorsprong

by , under Uncategorized

De zanger / gitarist Caleb Followill van Kings of Leon, namens onze excuses aan de band vorig jaar het lezen van de prestaties. De jaar op jaar steeds meer en meer populaire band – waarvan de krachtige live-acts uit de londense O2 Arena opgenomen op vorig jaar is de DVD ook vereeuwigd in 2009, kreeg hij gemengd in het Reading Festival publiek. Kaleb voelde me niet al te graag op het publiek, en dus sprak de menigte: “ik Begrijp het soms voor ons, we zijn ziek van de Koningen Van leon….

Ik wil dat je weet, ik begrijp degenen die don ‘ t give a shit voor ons

Ik wil dat je weet, ik begrijp degenen die don ' t give a shit voor onsDamn, maar we hebben zo hard gewerkt om deze zo ver we kunnen. Dus als iemand iets wil zeggen, fuck fuck!” Woorden, natuurlijk, niet geoogst onverdeeld succes, het publiek hier op uit, zelfs vijandig, en het concert aan het eind van de vier Followill – drie broers en een neef – gitárzúzás en intense show in het midden van het verlaten van het podium. Nathan Followill, drummer de volgende dag op Twitter het volgende bericht werd gepubliceerd op “Nul liefde voor de Koningen. Ik weet dat het koud was, maar verdomd, we waren allemaal bevroren. Ik hoop dat Leeds is beter in vorm.” De hoop gerechtvaardigd zijn, aangezien het Reading Festival, een grote concurrent van leeds broer gebeurtenis ver in de verte was de stemming van Kaleb, wees me de kijkers het midden van het concert: “het is pas het vijfde nummer, en nu gebruikt om je te verslaan Lezen.”

De zon die in de nieuwe Kings of Leon album Come Around sundown voor een time-interview in Caleb ‘ s geheugen terug in het laatste jaar, en nu van mening dat het in een slechte bui waren de leden van de band, en het dom was voor het publiek om te vullen uw frustratie. “Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor mijn houding. Veel van de mensen om te accepteren, hebben we onze woede op de tijd, was ik vooral aan het publiek… en eigenlijk onze schuld is. Het grote succes omdat ik dacht dat iedereen gelijk vind ik leuk” – het was Kaleb verontschuldiging, en voegt eraan toe: “Dat was mijn Kurt Cobain moment – ik haatte het succes, en ik was bang dat mensen zouden denken om een groot commercieel succes in om het laatste album zoals dat, als het uiteindelijk geworden.”

De 2008 sinds de release heeft meer dan zes miljoen exemplaren verkocht Alleen Door De Nacht album Van Kings of Leon is vandaag de meest succesvolle jonge rock, step forward, December wenen concert bijvoorbeeld, gewoon een dagje uit alle tickets voor de Stadthalle. Bijna volledig ontbreekt zijn de orkestrale documentaire gezien dus vele malen deel uit van de gevestigde band, de eerste demo van de recordhoogte van de overeenkomst door het bevat het actie aanbod en prijs naam van de reis is een grondige kroniek, en in feite, slechts één song concert versie.

Slechts een deel van het geluid dat de predikant te ‘s-familie

Slechts een deel van het geluid dat de predikant te 's-familievolwassen broers, waarvoor hij was de dominante-album (the pixies van de Surfer Rosa helemaal geregeld), en alleen Molly’ s Chambers van verschillende lezingen alle ollózása ziet u het pad dat de 2000 jaar dat zij naar school gegaan (deze keuze is symbolisch: Molly ‘s Chambers’ was het eerste nummer van de eerste Koningen Van Leon-publicatie, in het begin van 2003 uitgebracht Holy Roller novocaine waren EP)

De directeur van het afgelopen decennium kroniek in de plaats is veel meer geïnteresseerd in de speciale (hoewel de huidige muziek-scene is niet helemaal uniek) is een tegenstrijdigheid die de familie-achtergrond en de hedonist gemarkeerd met rock-star status onder gespannen: de drie broers vader is een pinksterkerk was een pastoor (hoewel, later, alcohol verslaafd, vrouw gescheiden, en toen hij stopte met de prediking). De jongens diep religieuze omgeving opgegroeid, waar luide rockmuziek is de Duivel het werk van de materie,

en het is duidelijk dat deze plaats echt een geweldig medium was, dat hij was gefascineerd door de directeur: de film is de sterkste momenten zijn die waarin de side-by-side in het archief familie video ‘ s, en de verse opname, soms een contrapunt op elkaar – maar de meer parallel met de set.

Dat is hoe de montage in de stad verplaatsen familie herinneringen is gewoon over te gaan op tournee band, of de tempel van de gelukzaligheid in de fase van de waanzin. Bovendien, ongefilterde bleek de affaire, die de broederlijke liefde/familie-haat door alle van de vier jongens; ernstige verbale botsingen met niet een keer verschijnen in het conflict en de voortdurende onmogelijkheid, Kaleb, bijvoorbeeld, de 2008- ‘ Alleen Door De Nacht schijf tijdens het opnemen zal ik durf te zeggen, dit zou het laatste album (sindsdien gelukkig kreeg een nieuwe, maar de problemen nooit meer weg te gaan).

Leave a Reply